Xorb Boll

Ja som sagt så vill vi försöka göra så mycket som möjligt nu när hemresan börjar närma sig. Vi kände dock inte för att göra en hel dagsutflykt efter 3 dagars trekkingen så imorse gav vi oss iväg till xtreme sport center för att prova på Xorb Boll. Och vi kunde verkligen inte sluta skratta! Man satt fastspänd mitt emot varandra inne i bollen och när den började rulla nerför backen visste man knappt vad som var upp och ner, vi bara tittade på varandra och skrattade. När vi kom ner i vattnet fick vi spänna loss oss och börja springa i bollen som två hamstrar för att komma framåt. Banan var dock ganska kort, på ca 100 meter så det var över lite för fort men kul var det!

När vi kom hem tog vi oss en timmes oljemassage och sen har vi bara slappat på en bänk utanför hotellet. Suttit och pratat, skypat och läst. Snart ska vi väl ta oss i kragen för att gå ut och äta middag :)










Kommentarer
Postat av: kerstin lundqvist

Vilken rolig grej.Smaklig spis.Puss o Kram.

2012-03-09 @ 16:22:29
Postat av: Terese Östman

Haha, det där ser grymt kul ut!

2012-03-10 @ 10:22:20
Postat av: mamma eva

tjejer, det verkar galet värre att frivilligt utsätta sig för en sån där "tur". Men vad som är ännu mer galet är att Du Sofia kommer att vara hemma nästa lördag. Oj,oj,oj säger jag bara!!!!Vilken lycka. Kram på er

2012-03-10 @ 12:43:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0