tisdag

Vi har verkligen blivit experter på att snooza under den här resan. Vi ställer alltid alarmet på en timme innan vi behöver gå upp och kommer oftast inte upp i tid ändå hehe. Det är extra svårt nu när man inte har någon speciell tid att passa plus att vädret inte har varit det bästa då molnen har täckt större delen av himlen dom senaste dagarna. Idag var dock första dagen med strålande sol så nu ser vi ut som tomater i ansiktet men vad gör det när man lever efter mottot "äsch, det är brunt imorgon".

Vid halv 5, efter några sköna timmar vid poolen, gick vi och åt lunch innan vi tog en dusch och begav oss med en tuktuk till ett shoppingcenter. Gick runt och tittade i affärer innan det blev dags för en av resans bästa middagar. Sushibuffé och massa mat som rullade på ett band bredvid bordet så det var bara att plocka allt vad man ville ha. Med ltie efterrätt på det och vi var så mätta att vi mådde illa.

På tal om mat så måste jag bara berätta om våran frukost här. Varje morgon så går vi till samma ställe och äter samma sak. En omelett med ost, skinka och tomat, en skål med yoghurt med vattenmeloon, ananas och banan och ett glas juice. Åååååh, jag längtar redan efter frukosten imorgon!! :)




Kommentarer
Postat av: kerstin lundqvist

Det låter som en härlig frukost,det är bra början på dagen.Skönt att solen kommit fram igen,hoppas det håller i sig de dagar ni har kvar,men ni är väl bruna som pepparkakor redan??

Ha det bra puss o kram från oss 3.

2012-03-13 @ 19:14:06
Postat av: Riise

herregud så brun!

2012-03-14 @ 15:14:37
Postat av: Anna

Rätt najs!

2012-03-14 @ 16:28:54
URL: http://annali.blogg.se/
Postat av: Pappa Lennart

Wohoo!!!

2012-03-14 @ 17:57:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0