Sista dagen!!!

Herregud, tiden gar alldeles for fort. Har vi redan varit borta i 14 veckor?? Kanns som att vi nyss blev avslappta pa arlanda av mamma Lena och hon skrattade at oss for att vi hade likadana klader haha. Men nar man tanker tillbaka, guuud va mycket vi har varit med om! Det har var inte min sista resa, det kan jag lova.

Nu ar vi ialla fall i Bangkok. Tog nattbussen fran Chiang Mai i onsdags kvall och kom fram igar morse. Sista natten tankte vi och checkade in pa ett lyxhotell. 1200 bath per natt till skillnad fran i Chiang Mai dar vi betalade 200 bath haha. Men det var vi varda tyckte vi. Efter en liten powernap tog vi pa oss bikinin och gick upp till varan pool pa taket, woho! Eftermiddagen och kvallen spenderades i tre olika shoppningcenter innan vi avslutade med en VIP-bio pa MBK. Fordrink, fotoljer man kunde luta bakot, filt. Helt okej ;)

Nu ar vi inne pa slutspurten. Klockan 6 maste vi aka till flygplatsen och nu ar klockan snart halv 2. Dom sista timmarna tankte vi spendera pa khaosan road, annu mer shopping!

Ja vi har angest infor hemresan men vi har saknat er alla dar hemma sa himla mycket sa det ska bli sa kul att antligen fa traffa er igen!! :)

Kommentarer
Postat av: Mamma Lena

Självklart har man längtat alla 14 veckorna men den här sista var helt klart värst. Nu är det sååå nära. Bara 20 timmar kvar innan man får stå där i ankomsthallen och vänta på två pepparkakor. Men det här kommer jag att sakna. Dagens höjdpunkt, när man förväntansfullt gått in för att se efter om Ni har uppdaterat med nya äventyr och fantastiska bilder. Stort Tack till Er för att vi har fått vara med på Er resa och nu ser jag fram emot att få höra er berätta med egna ord. VÄLKOMMNA HEM NU...Ni är så efterlängtade ! Puss & Kram <3

2012-03-16 @ 09:53:28
Postat av: Robban

Vadå? Har ni varit bortresta? ;)

2012-03-16 @ 17:20:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0