på flygplatsen

Fyfaaaasiken va trötta vi är på att åka buss nu, känns som att det är det enda vi gjort idag. När vi vaknade imorse var det helt igenmulet så att ligga på stranden var ju ingen idé alls. Så vi tänkte att vi kunde passa på att se ännu mer av Penang och bestämde oss för att ta oss till Penang Hill Railway för att ta oss upp till view pointen (och även vara lite kulturella och besöka några tempel).

Första bussen in till Georgetown tog en timme. Andra bussen till Penang hill tog en timme. Sedan tillbaka samma väg; En timme in till Georgetown. En timme tillbaka till vårat hotell. Gick och bokade biljetter till bussen till Kuala Lumpur för att inse att vi var tvungna att åka därifrån DIREKT. Bussen en timme in till Georgetown. Fem timmar till Kuala Lumpur. En timme med taxi till flygplatsen. Låter kul, eller hur??

Det var ialla fall en upplevelse att åka tåg rakt upp i bergen för att sedan se ut över hela Malaysia kändes det som. Sjukt coolt. Vi har inte laddat över dom bilderna till datorn än så vi slänger in några bilder från nationalparken igår :)












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0