Nationalpark

Herregud, vilket jadra vader det ar har pa kvallarna. Efter en dag pa stranden igar tog vi bussen in till Georgetown som man tydligen inte fick missa enligt alla. Men vi blev lite besvikna, det mesta var stangt och det kandes mest som att komma in till slummen. Efter att ha sprungit runt i regnet kom vi antligen fram till nagot som hette Red Garden. Massa folk, restauranger och livemusik. Tur att vi satt under tak for herregud vad det kan regna, aska och blixtra har. Det var som om nagon satt och tryckte av och pa pa en lampknapp hela tiden, sa mycket los himlen upp. Helt galet!

Nar det lugnat sig lite tog vi oss tillbaka for att ta bussen till varat hotell och den har gangen Matilda kan du verkligen saga "ni tva i ett notskal". Vi visste inte nar bussen skulle ga, vart ifran den skulle ga och det basta av allt, vi visste inte vart vi skulle haha. Jattebra att vi hade kollat upp vad varan busstation heter eller annu battre, vad varat omrade heter! Typ som om vi skulle veta att vi ar i stockholm men har ingen aning om att vi ska till vallentuna. EFter mycket om och men, pastigning pa en buss at fel hall (haha) tog vi oss ialla fall hem. Som sagt, allt loser sig alltid, det har vi lart oss!
.
Idag har vi varit duktiga. Vi kande att vi ville se lite av Penang, inte bara ligga pa stranden hela dagarna. Sa efter frukosten (och efter en timme framfor datorn for att boka dom jakla flygbiljetterna till Chiang Mai) tog vi bussen till nationalparken och utforskade den. Efter stralande sol hela dagen kom ovadret tillbaka mot kvallen och det ar inte lite det regnar har alltsa. Och askan var inte nadig idag!
.
Nu har det slutat regna sa vi har tagit oss till ett internetcafe da stormen har forstort varat wifi pa hotellet. Imorgon tanker vi bara ligga pa stranden hela dagen innan det pa kvallen ar dags att ta en buss tillbaka till China Town for att sedan flyga till Chiang Mai tidigt nasta morgon :)

Kommentarer
Postat av: kerstin lundqvist

Hur ni än ställer till det för er,så beundrar jag er för ni löser allt till det bästa,och ni lär ju er av alla misstag??Tråkigt med allt regn o åska,men ni verkar ju ha fina dagar.Ha det bra o var rädda om er.Puss o Kram från oss 3.

2012-03-02 @ 16:08:40
Postat av: mamma eva

Två vilsna tjejer på väg till sitt boende som dom varken vet vart det ligger eller heter................. hjälp!!!! Jag pendlar mellan att le glatt och att bli lite smått orolig( ja,faktiskt) när jag läser texten. Hoppas att ni får två bra sista veckor med mycket sol och upplevelser.Och här får ni ett litet tips på vägen...... memorera var ni bor(haha).Jag räknar iallafall ner nu!!!! Sofia - jag lääääääängtar såååååååå efter dig. Puss å kram

2012-03-03 @ 11:02:12
Postat av: Matilda

Jag tror att när ni kommer hem och ska berätta om allt som hänt er så kommer nog 80% av mina svar börja med: ni två i ett nötskal. Hahaha.



Ni verkar ha det fullspäckat med det mesta två veckorna. Och dem kommer flyga förbi, saknar er som fan nu!!!

2012-03-04 @ 14:15:48
URL: http://mkros.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0