Det blir inte alltid som man tänkt sig

Nej för oss blir det inte som vi tänkt oss, men samtidigt gör det ingenting. Vi lär oss att man inte ska planera allt för mycket, att kunna planera om och att allt löser sig. Man behöver inte stressa upp sig.
Från början var det bara meningen att vi skulle åka över till Malaysia i 24 tim, för att få nytt visum till Thailand. Men när vi kom hit tänkte vi att vi lika gärna kan stanna några dagar. Sen planerade vi då in att åka härifrån till Laos för att vidare ta oss till Chang mai, men den iden har spruckit idag. Vi vill lite för mycket på kort tid och om vi ska ta oss till Laos och sen hinna med Chang mai, så hinner vi bara vara i Laos 2 dagar. Det är mycket pengar för visum, flygbiljett och annat för 2 dagar, så vi struntar helt enkelt i Laos. Det får stå kvar på våran to-do-lista.

Så nu är planerna som detta; vi stannar kvar i Penang. Solar och badar och åker på någon utflykt. Ikväll tar vi oss även till Georgetown för lite shoppning och god mat. Sen åker vi härifrån direkt till Chang mai, där vi ska försöka komma iväg på vår efterlängtade tur, plus att vi hinner se lite annat efteråt, innan vi ska dra oss neråt mot Bangkok. Vi kommer möjligtvis hinna med något stopp på vägen ner dit också.

Så, tyvärr blev det inte som vi tänkt, men vi hänger inte läpp. Vi tror detta kommer bli väldigt bra det med.





Kommentarer
Postat av: Sara M

Låter som er nya plan är asbra. Och ni kommer gilla nattmarknaden i chiang-mai, så billigt! :)

2012-03-01 @ 14:07:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0