Chang Mai

Äntligen är vi på plats. Kom fram till stan runt 9-tiden och drog genast upp kartan för att börja leta efter ett boende. Vi hann knappt ta upp kartan innan det kom fram en kille som ville hjälpa och han visade oss var dem billigare ställena fanns. Han tog oss till Chinda Guesthouse där vi fick ett rum för 200 bath för två (ca 25 bath var), och då ingår varmvatten och fri wifi. Helt sjukt billigt!! Bor väldigt nära allt också.

Sedan gick vi direkt och åt frukost innan vi gick runt och kollade på olika turistbyråer efter den tur vi så länge suktat efter. Vi hittade inte riktigt den, som vi ville och hade hittat i Bangkok, men vi bokade en 3 dagars tur, som vi tror kommer bli helt grym. Trekking med elefant, bambo rafting, besöka småbyar, äta och sitta vid lägereld med dem osv. Vi längtar sjukt mycket. Sedan tog vi oss över till grannhotellets pool och har legat där under eftermiddagen. Vi har det ganska bra nu :)

Sedan har vi lite andra aktiviteter på gång. Här finns sjukt mycket att göra. Vi har 5-6 dagar med planer framför oss nu men det kommer vi berätta mer om senare. Nu ska vi snart gå ut till den stora "natt marknaden". Stånd med kläder, smycken, mat och allt annat möjligt som sträcker sig genom hela gamla stan. Hoppas på lite billig och bra shopping.







Kommentarer
Postat av: kerstin lundqvist

Det verkar jättebra,ha det så bra på turen och lycka till med shoppingen.Oj,vad härliga bilder och vad bruna o fina ni är.Puss o Kram från oss 3.

2012-03-04 @ 13:27:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0