Kuala Lumpur

Vi höll oss kvar på flygplatsen till ca 05.00 innan vi tog oss till Kuala Lumpur. Helt dött, mörkt och en massa råttor när vi gick och letade boende. Men vi hittade som tur var ganska snabbt ett ställe vi kunde checka in på; Liintel Inn. Vi blev mottagna otroligt bra, fick varm chocklad och mackor, innan vi gick och la oss en stund för att sova.

Senare tog vi oss ut för att kolla runt, och vi kände oss helt vilsna. Nu är man så van med Thailand. Vi tog till Twin Towers och ville hitta något att äta. Men alla bara ledde oss åt fel håll, eller körde oss till ställen vi absolut inte hade sagt. Klockan hann bli runt 18.00 och vi hade fortfarande inte fått mat, energin började försvinna då kom en svensk kille fram och stoppade oss. Började prata om var man skulle osv. Han erbjuder sig att bjuda på middag. Han har själv backpackat mycket och vet att man tänker på budgeten. Han är här på arbetsresa och behövde inte heller stå för notan. Mycket trevligt.

Efteråt, tog vi oss tillbaka till tornen för att ta lite trevliga kort. En familj från Malaysien kom fram och ville ta kort med oss. Senare kom en hel grupp med ungdomar och ville ta kort med oss där vi ska stå i mitten av hela gänget. Dem tog hur många kort som helst, hela gruppen, bara några tjejer osv. Vi kände oss som värsta kändisarna. Hahaha!!



Kommentarer
Postat av: kerstin lundqvist

Det verkar som ni har både med o motgångar,men allt verkar ju lösa sig,område med råttor är väl inte det trevligaste.Det ska bli roligt att se alla kort.

Ha det bra.Kram från oss 3.

2012-02-28 @ 08:31:27
Postat av: IngMarie

Värsta kändisarna. Nä nu blir det autografskrivning redan på Arlanda ;)

2012-02-28 @ 19:19:26
Postat av: IngMarie

Värsta kändisarna :). Nu blir det till att öva på autografen. Då kändis eliten står o väntar på arlanda (hehe tjocka släkten)

2012-02-28 @ 19:20:56
Postat av: IngMarie

Jamen så bra jag är på detta. Men ni fattar vinken va?? Jag saknar SOFIA <3

2012-02-28 @ 19:21:40
Postat av: Mamma Lena

Men det förstår man väl att de ville blir fotade med Er...De hade väl aldrig tidigare sett några så söta.<3. Råttor !!!! inga bilder på dem tack ;-). Pussar & Kramar till Er !

2012-02-28 @ 20:12:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0